fbpx

HEAVENESS INVESTERINGSAANBOD

Wil je graag vrijblijvend meer informatie?

Als je belt op  06 86 80 47 00, kan Wilma je meer vertellen over Heaveness en de investeringen (bij afwezigheid belt zij z.s.m. terug).

Je kunt ook geheel vrijblijvend je nummer achterlaten, dan ontvang je een appje om een belafspraak te maken.

Bel me terug
  • Heaveness, succesvol met 450.000 FB volgers
  • Investeren in de Heaveness app
  • Eenvoudige deelnemen vanaf € 550,- per aandeel
  • Beoogde waarde verdubbeling binnen 3 jaar
  • In het virtuele bos in de app, plant je een boom voor een dierbare
  • Dit zorgt voor steun en verbinding, wereldwijd
  • Spaart natuur en dieren
  • Registratie door de notaris

AANDELEN OM TE KOESTEREN

Heaveness, een concept om te koesteren: in het online bos plant je een virtuele boom voor een dierbare, bij de boom kun je kaarsjes, bloemen, knuffels of andere items toevoegen. Op de tijdlijn plaats je berichten en foto’s, je kiest zelf de privacy van de boom en wie je erbij uitnodigt.

De huidige versie van de app is nog maar het begin van heel veel ontwikkeling die nog gaat komen. Adembenemend mooi en indrukwekkend passend bij de emotie, virtueel, 3D en empathisch. In 5 talen, want het internet kent geen grenzen. Geheel aansluitend aan de 450.000 volgers die Heaveness reeds op Facebook heeft.

‘Facebook voor de dierbaren’, social media programma, onsterfelijkheid, condoleanceregister, nazorgmodel, marketingtool en veel meer, in één.

Voor consumenten de gratis app om herinneringen te koesteren. Voor bedrijven de oplossing om diensten rond herinneren passend aan te bieden.

Hiervoor is groeikapitaal nodig. Heaveness is een startup met grootse plannen. Stapt u ook in, voorafgaand aan alle verdere ontwikkeling, bij dit prachtige concept?

Heaveness geeft een beperkte hoeveelheid aandelen uit. Certificaten van € 550 per stuk, zodat het voor iedereen, net als bij de app, toegankelijk is om te participeren.

Informatie

Klik op een afbeelding om het desbetreffende document te downloaden.

Download het artikel:

Deelnameformulieren

Vul het deelnameformulier in:

Vul het deelnameformulier in:

 

Neem contact op